Дата на влизане в сила: 01.01.2024

Добре дошли в e-gli.com. Ние ценим вашата поверителност и сме посветени на защитата на вашите лични данни. В тази политика за поверителност обясняваме каква информация събираме от вас, как я използваме и как я защитаваме.

Събиране на информация
При посещение на нашия уебсайт можем да събираме определена информация автоматично, включително вашето IP адрес, браузърни данни, време и дата на достъп и данни за бисквитки. Освен това, ако се абонирате за нашия бюлетин, можем да събираме информация, като вашето име и имейл адрес.

Използване на информацията
Събраната от нас информация се използва за подобряване на функционалността на нашия уебсайт, персонализиране на вашето преживяване, изпращане на бюлетини и обработка на вашите заявки.

Споделяне на информацията
Ние не споделяме личната ви информация с трети страни, освен ако това не е необходимо за изпълнение на услугите, предоставяни от нас, или ако сме задължени да го направим по силата на закон.

Защита на данните
Прилагаме подходящи технически и организационни мерки за защита на вашите лични данни от неразрешен достъп, унищожаване или разкриване.

Ваши права
Имате право да поискате достъп до вашите лични данни, да ги коригирате, изтриете или ограничите тяхното обработване. Също така имате право да се противопоставите на обработката на вашите данни и да изискате прехвърлянето им.

Промени в политиката за поверителност
Тази политика за поверителност може да се промени от време на време. Всяка актуализация ще бъде публикувана на този уебсайт.

Свържете се с нас
Ако имате въпроси относно нашата политика за поверителност, моля, свържете се с нас на Контактата ни Форма.

Последна актуализация: 01.01.2024

Trending