На фона на тъмните и мръсни солни мини на Ендовиер, където животът се оформя от безмилостната съдба и острото острие на ножовете, разказът на Сара Дж. Маас разцъфтява в света на “Стъкленият трон”. Това е историята за 18-годишната Селена Сардотиен, обучен асасин, който, въпреки своите изключителни умения, става жертва на една съвсем малка грешка и изпада в дълбоките тъмни дълбочини на затвора.

В свят, където всяка крачка може да бъде последната, младият капитан Уестфол я избира за специална мисия. Сделката, която той й предлага, не може да бъде отказана: Селена трябва да представлява принца в опасен турнир, в който се съревновават най-умелите крадци и асасини от целия свят. В обмяна на свободата си, Селена трябва да преживее и да победи в този смъртоносен турнир, който може да промени съдбата й завинаги.

Въпреки че “Стъкленият трон” е заглавие, което привлича вниманието на читателите, за съжаление, към момента тя не е налична в книжарниците. Този факт сам по себе си подчертава големия интерес и предварителната загадка, около книгата, която на първо четене се явява като нещо мистериозно и неоткрито.

Очакванията се възпалват от сюжета, който обещава смесица от екшън, интрига и романтика. Селена, като главната героиня, държи в ръцете си ключа към своята съдба, който може да отключи тайните на нейното минало и бъдеще. Турнирът представлява не само битка за живот, но и връзка със завладяващия свят на Ендовиер, където властта и опасността се преплитат.

Съчетанието от фентъзи елементи и дълбоки човешки взаимоотношения прави “Стъкленият трон” уникален и завладяващ роман. За тези, които обичат книги, които съчетават екшън, мистерия и любов, това заглавие обещава неизгодна и чаровна четивна експериенция.

Въпреки че наличието й в момента е ограничено, “Стъкленият трон” на Сара Дж. Маас със сигурност ще продължи да вълнува и привлича вниманието на читателите, когато тя се появи в книжарските рафтове. Историята на Селена обещава да бъде вълнуващо приключение, което ще остави след себе си отпечатък в сърцата на своите читатели.

Ако се питате, кога може да бъде налична се абонирайте за нашият бюлетин и ще получите известие с уебсайта и датата от която ще е налична Стъкленият трон с цена.

Trending